Novelas

El barbes de Barcelona

Acabada la guerra civil espanyola, un personatge anomenat Enric Castany, protagonista de la novel·la i pistoler, mata a sang freda a un feixista espanyol i a tres nazis alemanys en un Cafè de Barcelona. Després d’això fuig a França i, amb l’ajuda d’uns maquis, arriba a contactar amb la resistència francesa. S’amaga, però sense deixar de lluitar contra el feixisme i d’actuar en les accions de la resistència. Durant tota la història es va movent per diferents escenaris, on s’acostuma sense cap problema al risc de ser descobert, tot esquivant aquest perill, amb un estil que el caracteritza.

ISBN: 9788418152184, Editorial Caligrama 2020 – PI: GI-17-19

Podeu aconseguir el llibre a Amazon o libros CC

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.